Team Secure România

De ce să efectuați o Testarea penetrării analiză cu TeamSecure?

Oamenii noștri sunt importanți

Testarea penetrării

Testarea de penetrare, denumită și pen-testing sau hacking etic, este practica de testare a unui sistem informatic, a unei rețele sau a unei aplicații web pentru a găsi vulnerabilitățile de securitate pe care un atacator le-ar putea exploata. Testerii noștri de penetrare efectuează atât teste automate, cât și manuale pentru a identifica posibilele puncte de intrare, pentru a determina punctele slabe ale infrastructurii (hardware), ale aplicației (software) și ale oamenilor. Aceștia raportează aceste constatări clientului și oferă îndrumări privind dezvoltarea unor controale adecvate.

Securizarea lumii de azi și de mâine

În timp ce unii doar își fac griji, noi securizăm lumea de azi și de mâine în România și nu numai. Vulnerabilitățile de securitate perturbă în mod constant afacerile și induc costuri enorme. O parte din misiunea noastră ca și companie este de a analiza în mod constant cele mai recente vulnerabilități și tendințe și metode de hacking, pentru a înțelege mai bine de unde ar putea veni următoarea amenințare.

Securizarea lumii de azi și de mâine
Am început cu o simplă observație

Am început cu o simplă observație

Din ce în ce mai multe companii investesc și depind de activele digitale. A fi la curent cu toate tehnologiile devine din ce în ce mai complicat și consumator de timp. Cele mai multe companii în România pur și simplu nu dispun de expertiza internă sau de timpul și cunoștințele necesare pentru a recruta resursele de securitate cibernetică de care au nevoie. Misiunea noastră la Team Secure este simplă. Să descoperim, să angajăm și să păstrăm talentele de top în domeniul securității cibernetice. Acest lucru le permite clienților noștri să rămână concentrați pe obiectivele proiectelor lor pe termen scurt și lung și să nu-și facă griji cu privire la amenințările de securitate.

Aveți nevoie de ajutor cu Testarea penetrării?

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.