Team Secure România

De ce să vă angajați Inginer de securitate la TeamSecure?

Inginer de securitate - staffing

Inginer de securitate

Principalul obiectiv al unui inginer de securitate IT este controlul calității în cadrul infrastructurii IT. Aceasta include proiectarea, construirea și apărarea unor sisteme scalabile, sigure și robuste, precum și lucrul la sistemele și rețelele operaționale din centrele de date.

Pe lângă partea de dezvoltare, două abilități importante pe care un inginer de securitate ar trebui să le aibă constau în a ajuta organizația să înțeleagă amenințările cibernetice avansate și în a ajuta la crearea de strategii pentru a proteja aceste rețele.

A fi inginer de securitate presupune o cunoaștere aprofundată a vulnerabilităților de securitate a aplicațiilor (OWAS Security Framework) și, de asemenea, participarea la una dintre următoarele certificări: Security+, CRISC, CEH.

Creșterea cererii de Inginer de securitate în România

Cursa globală pentru recrutarea de personal cu înaltă calificare Inginer de securitate s-a intensificat și creează o lipsă pe piață, în special în România. Noi, cei de la Team Secure, suntem specializați în identificarea personalului de top în domeniul securității cibernetice și potrivirea acestuia cu locurile de muncă corespunzătoare. Profesioniștii noștri în recrutare de personal sunt în Inginer de securitate măsură săatragă dintr-un bazin mare de Inginer de securitate candidațicu înaltă calificare și Inginer de securitate experiență și, pe baza experienței noastre în domeniul securității, suntem capabili să evaluăm abilitățile, calificările și experiența unui potențial candidat pentru a oferi un candidat perfect pentru clienții noștri.

Creșterea cererii de Inginer de securitate în România
Angajați un Inginer de securitate - staffing

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la Team Secure, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar în același timp își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

FAQ

Există costuri inițiale de recrutare sau contractuale atunci când se angajează un angajat Inginer de securitate cu Team Secure?

Da. Avem nevoie de un depozit inițial care va fi aplicat ca un credit la prima factură odată ce vă angajați Inginer de securitate. Dacă decideți să nu mergeți mai departe, depozitul dvs. va fi rambursat în întregime.

Cum pot începe? Cum îmi angajez Inginer de securitate resursa?

Am făcut acest proces cât se poate de simplu, tot ce trebuie să faceți este să accesați https://order.teamsecure.io, completați formularul și unul dintre experții noștri vă va scrie în termen de 24-48 de ore pentru a vă configura contul. Atât de simplu!

Ce metode de plată acceptați?

Lucrăm în principal cu transferuri bancare și lucrăm de obicei în următoarele valute : EUR, CHF, USD și GBP. Pentru sume mai mici, acceptăm plăți cu toate cardurile de credit importante.

Pot Inginer de securitate lucra de la birourile companiei noastre?

Da. Desfășurarea Inginer de securitate personaluluila fața locului Inginer de securitate este disponibilă la cerere. Toți angajații Team Secure vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește relocarea, deoarece fericirea specialiștilor noștri este o prioritate absolută pentru noi.

Toate ajustările costului vieții și taxele de relocare sunt transferate clientului. Recomandăm acest tip de aranjament pentru perioade de 3-6 luni. Clienții care doresc o relocare pe termen lung la fața locului sunt sfătuiți să anunțe Team Secure în avans, astfel încât să putem angaja Inginer de securitate candidațispecifici care Inginer de securitate doresc să se relocheze.

De ce nu permiteți Inginer de securitate să lucrați de acasă sau de la distanță?

Fiind o companie de securitate, Team Secure este cunoscută pentru faptul că este strictă în ceea ce privește respectarea de către angajați a protocoalelor interne și a liniilor directoare de securitate, de la controlul accesului până la stocarea oricăror documente și coduri la care s-a lucrat și care au legătură cu proprietatea intelectuală (IP) a clienților noștri. Munca de la distanță și munca pe cont propriu sunt un concept minunat, dar clienții noștri, în special companiile Fortune 500 și guvernele, sunt foarte interesați să se asigure că proprietatea intelectuală a ceea ce Inginer de securitate lucrează este protejată în siguranță.

Cât de mult ar trebui să aloc pentru a angaja o persoană Inginer de securitate cu Team Secure?

Am pornit Team Secure cu un obiectiv: să oferim servicii de securitate cibernetică de top clienților noștri și să construim o comunitate de specialiști în securitate cibernetică, indiferent de locație. Recrutăm și angajăm Inginer de securitate direct, în numeledvs. Inginer de securitate Plătim toate taxele de angajare și contribuțiile de angajare către stat. Fără probleme pentru dumneavoastră. Fără hârtii complicate, fără complicații administrative pentru dumneavoastră. O economie simplă, ați putea spune.

Piața are o cerere mare de Inginer de securitate, și nu sunt destuipentru Inginer de securitate Inginer de securitate toată lumea, de aceea prețurile sunt ridicate în întreaga lume.

Cine deține drepturile legale asupra operei create de către Inginer de securitate?

Dumneavoastră, clientul! Echipa noastră lucrează direct pentru dvs. și, după plata integrală, toate drepturile de proprietate intelectuală, produsele și codul produs de Team Secure sunt proprietatea dvs.

Angajați un Inginer de securitate

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.