Team Secure România

De ce să efectuați o Inginerie socială analiză cu TeamSecure?

Oamenii noștri sunt importanți

Inginerie socială

Ingineria socială se referă la utilizarea diferitelor metode de înșelăciune pentru a manipula persoanele să divulge informații confidențiale sau personale care pot fi utilizate în scopuri frauduloase. Atacurile se bazează în mare măsură pe interacțiunea umană și implică adesea manipularea persoanelor pentru a le determina să încalce procedurile normale de securitate pentru a obține acces la sisteme, rețele sau locații fizice, sau pentru a obține câștiguri financiare. Noi, la Team Secure, recunoaștem faptul că comportamentul angajaților poate avea un mare impact asupra securității informațiilor în organizații și lucrăm cu clienții noștri pentru a oferi traininguri și practici de gestionare a culturii de securitate a informațiilor, folosind o abordare în cinci etape: pre-evaluare, planificare strategică, planificare operațională, implementare și post-evaluare.

Securizarea lumii de azi și de mâine

În timp ce unii doar își fac griji, noi securizăm lumea de azi și de mâine în România și nu numai. Vulnerabilitățile de securitate perturbă în mod constant afacerile și induc costuri enorme. O parte din misiunea noastră ca și companie este de a analiza în mod constant cele mai recente vulnerabilități și tendințe și metode de hacking, pentru a înțelege mai bine de unde ar putea veni următoarea amenințare.

Securizarea lumii de azi și de mâine
Am început cu o simplă observație

Am început cu o simplă observație

Din ce în ce mai multe companii investesc și depind de activele digitale. A fi la curent cu toate tehnologiile devine din ce în ce mai complicat și consumator de timp. Cele mai multe companii în România pur și simplu nu dispun de expertiza internă sau de timpul și cunoștințele necesare pentru a recruta resursele de securitate cibernetică de care au nevoie. Misiunea noastră la Team Secure este simplă. Să descoperim, să angajăm și să păstrăm talentele de top în domeniul securității cibernetice. Acest lucru le permite clienților noștri să rămână concentrați pe obiectivele proiectelor lor pe termen scurt și lung și să nu-și facă griji cu privire la amenințările de securitate.

Aveți nevoie de ajutor cu Inginerie socială?

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.