Team Secure România

De ce să efectuați o Formare și conștientizare analiză cu TeamSecure?

Oamenii noștri sunt importanți

Formare și conștientizare

Hackerii își evoluează mereu abordările și tehnologiile, astfel încât compania dvs. trebuie să își actualizeze mereu trainingul de conștientizare în domeniul securității cibernetice ca parte integrantă a culturii de securitate informațională a companiei dvs.

Angajații dvs. sunt prima și principala linie de apărare împotriva infracțiunilor online, astfel încât cea mai sigură investiție ar fi să le oferiți cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a se proteja de elementele criminale. Noi, la Team Secure, am dezvoltat programe de instruire bazate pe simulări de atacuri reale, în concordanță cu cele mai recente tendințe infracționale și abordăm împreună cu clienții noștri subiecte precum : cum să depistezi semnalele de alarmă atașate, proceduri defensive, cum să creezi un plan eficient de reacție la amenințări.

Securizarea lumii de azi și de mâine

În timp ce unii doar își fac griji, noi securizăm lumea de azi și de mâine în România și nu numai. Vulnerabilitățile de securitate perturbă în mod constant afacerile și induc costuri enorme. O parte din misiunea noastră ca și companie este de a analiza în mod constant cele mai recente vulnerabilități și tendințe și metode de hacking, pentru a înțelege mai bine de unde ar putea veni următoarea amenințare.

Securizarea lumii de azi și de mâine
Am început cu o simplă observație

Am început cu o simplă observație

Din ce în ce mai multe companii investesc și depind de activele digitale. A fi la curent cu toate tehnologiile devine din ce în ce mai complicat și consumator de timp. Cele mai multe companii în România pur și simplu nu dispun de expertiza internă sau de timpul și cunoștințele necesare pentru a recruta resursele de securitate cibernetică de care au nevoie. Misiunea noastră la Team Secure este simplă. Să descoperim, să angajăm și să păstrăm talentele de top în domeniul securității cibernetice. Acest lucru le permite clienților noștri să rămână concentrați pe obiectivele proiectelor lor pe termen scurt și lung și să nu-și facă griji cu privire la amenințările de securitate.

Aveți nevoie de ajutor cu Formare și conștientizare?

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.