Team Secure România

De ce să efectuați o Revizuirea codului de securitate analiză cu TeamSecure?

Oamenii noștri sunt importanți

Revizuirea codului de securitate

O revizuire a codului de securitate este o sarcină specială care implică revizuirea manuală și/sau automată a codului sursă al unei aplicații pentru a identifica punctele slabe din cod legate de securitate. Experții noștri analizează codul existent și stabilesc prioritățile vulnerabilităților în contextul organizației clientului, luând în considerare probabilitatea unui atac și impactul asupra afacerii al unei încălcări. Aceștia colaborează cu dezvoltatorii de aplicații pentru a oferi informații și practici privind modul în care să facă codul sursă al aplicației mai solid și mai sigur prin implementarea unei liste de cele mai bune practici de codare sigură, inclusiv validarea intrărilor, declarații parametrizate, practici sigure de gestionare a memoriei, criptarea datelor și multe altele.

Securizarea lumii de azi și de mâine

În timp ce unii doar își fac griji, noi securizăm lumea de azi și de mâine în România și nu numai. Vulnerabilitățile de securitate perturbă în mod constant afacerile și induc costuri enorme. O parte din misiunea noastră ca și companie este de a analiza în mod constant cele mai recente vulnerabilități și tendințe și metode de hacking, pentru a înțelege mai bine de unde ar putea veni următoarea amenințare.

Securizarea lumii de azi și de mâine
Am început cu o simplă observație

Am început cu o simplă observație

Din ce în ce mai multe companii investesc și depind de activele digitale. A fi la curent cu toate tehnologiile devine din ce în ce mai complicat și consumator de timp. Cele mai multe companii în România pur și simplu nu dispun de expertiza internă sau de timpul și cunoștințele necesare pentru a recruta resursele de securitate cibernetică de care au nevoie. Misiunea noastră la Team Secure este simplă. Să descoperim, să angajăm și să păstrăm talentele de top în domeniul securității cibernetice. Acest lucru le permite clienților noștri să rămână concentrați pe obiectivele proiectelor lor pe termen scurt și lung și să nu-și facă griji cu privire la amenințările de securitate.

Aveți nevoie de ajutor cu Revizuirea codului de securitate?

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.