Team Secure România

De ce să vă angajați Specialist DevOps la TeamSecure?

Specialist DevOps - staffing

Specialist DevOps

DevOps este format din două părți, dezvoltarea de software (Dev) și operațiunile IT (Ops). Scopul acestuia este de a scurta ciclul de viață al dezvoltării sistemelor, precum și de a oferi o calitate ridicată a software-ului. Un specialist DevOps este responsabil pe gestionarea infrastructurii IT în funcție de cerințele codului software susținut care este dedicat într-un mediu hibrid multi-tenant.

Deoarece DevOps a fost format prin combinarea dezvoltării de software și a operațiunilor IT, un specialist DevOps ar putea fi fie un dezvoltator care s-a mutat în operațiuni, fie un administrator de sistem care s-a mutat în domeniul codării. Pentru a fi un specialist DevOps este nevoie de înțelegere și experiență în cel puțin două dintre următoarele: Sisteme de operare Unix, scripting Python, baze de date MYSQL, servere de aplicații Tomcat. Un plus de valoare pentru un specialist DevOps este cunoașterea testelor și implementarea de cadre și instrumente de automatizare precum suitele de testare JMeter sau Serenity.

Creșterea cererii de Specialist DevOps în România

Cursa globală pentru recrutarea de personal cu înaltă calificare Specialist DevOps s-a intensificat și creează o lipsă pe piață, în special în România. Noi, cei de la Team Secure, suntem specializați în identificarea personalului de top în domeniul securității cibernetice și potrivirea acestuia cu locurile de muncă corespunzătoare. Profesioniștii noștri în recrutare de personal sunt în Specialist DevOps măsură săatragă dintr-un bazin mare de Specialist DevOps candidațicu înaltă calificare și Specialist DevOps experiență și, pe baza experienței noastre în domeniul securității, suntem capabili să evaluăm abilitățile, calificările și experiența unui potențial candidat pentru a oferi un candidat perfect pentru clienții noștri.

Creșterea cererii de Specialist DevOps în România
Angajați un Specialist DevOps - staffing

Oamenii noștri sunt importanți

O afacere înfloritoare are nevoie de angajați înfloritori. Pentru noi, la Team Secure, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri contează; angajații noștri nu numai că contribuie la creșterea organizației noastre, dar în același timp își folosesc abilitățile, cunoștințele și talentele pentru a se realiza personal.

FAQ

Există costuri inițiale de recrutare sau contractuale atunci când se angajează un angajat Specialist DevOps cu Team Secure?

Da. Avem nevoie de un depozit inițial care va fi aplicat ca un credit la prima factură odată ce vă angajați Specialist DevOps. Dacă decideți să nu mergeți mai departe, depozitul dvs. va fi rambursat în întregime.

Cum pot începe? Cum îmi angajez Specialist DevOps resursa?

Am făcut acest proces cât se poate de simplu, tot ce trebuie să faceți este să accesați https://order.teamsecure.io, completați formularul și unul dintre experții noștri vă va scrie în termen de 24-48 de ore pentru a vă configura contul. Atât de simplu!

Ce metode de plată acceptați?

Lucrăm în principal cu transferuri bancare și lucrăm de obicei în următoarele valute : EUR, CHF, USD și GBP. Pentru sume mai mici, acceptăm plăți cu toate cardurile de credit importante.

Pot Specialist DevOps lucra de la birourile companiei noastre?

Da. Desfășurarea Specialist DevOps personaluluila fața locului Specialist DevOps este disponibilă la cerere. Toți angajații Team Secure vor avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce privește relocarea, deoarece fericirea specialiștilor noștri este o prioritate absolută pentru noi.

Toate ajustările costului vieții și taxele de relocare sunt transferate clientului. Recomandăm acest tip de aranjament pentru perioade de 3-6 luni. Clienții care doresc o relocare pe termen lung la fața locului sunt sfătuiți să anunțe Team Secure în avans, astfel încât să putem angaja Specialist DevOps candidațispecifici care Specialist DevOps doresc să se relocheze.

De ce nu permiteți Specialist DevOps să lucrați de acasă sau de la distanță?

Fiind o companie de securitate, Team Secure este cunoscută pentru faptul că este strictă în ceea ce privește respectarea de către angajați a protocoalelor interne și a liniilor directoare de securitate, de la controlul accesului până la stocarea oricăror documente și coduri la care s-a lucrat și care au legătură cu proprietatea intelectuală (IP) a clienților noștri. Munca de la distanță și munca pe cont propriu sunt un concept minunat, dar clienții noștri, în special companiile Fortune 500 și guvernele, sunt foarte interesați să se asigure că proprietatea intelectuală a ceea ce Specialist DevOps lucrează este protejată în siguranță.

Cât de mult ar trebui să aloc pentru a angaja o persoană Specialist DevOps cu Team Secure?

Am pornit Team Secure cu un obiectiv: să oferim servicii de securitate cibernetică de top clienților noștri și să construim o comunitate de specialiști în securitate cibernetică, indiferent de locație. Recrutăm și angajăm Specialist DevOps direct, în numeledvs. Specialist DevOps Plătim toate taxele de angajare și contribuțiile de angajare către stat. Fără probleme pentru dumneavoastră. Fără hârtii complicate, fără complicații administrative pentru dumneavoastră. O economie simplă, ați putea spune.

Piața are o cerere mare de Specialist DevOps, și nu sunt destuipentru Specialist DevOps Specialist DevOps toată lumea, de aceea prețurile sunt ridicate în întreaga lume.

Cine deține drepturile legale asupra operei create de către Specialist DevOps?

Dumneavoastră, clientul! Echipa noastră lucrează direct pentru dvs. și, după plata integrală, toate drepturile de proprietate intelectuală, produsele și codul produs de Team Secure sunt proprietatea dvs.

Angajați un Specialist DevOps

Securitatea infrastructurii dumneavoastră IT ar trebui să fie prioritatea dumneavoastră principală. Luați legătura cu noi.